Personlig triatlon Coaching forløb frem mod dine mål

Et coachingforløb hos TrainAndSimple er i sagens natur personligt.

Du får et 100% personligt tilrettelagt triatlon eller ironman træningsprogram, der er struktureret og udarbejdet henimod den målsætning du har. Uanset om det er korte triatlon distancer, eller de helt lange.

Hver 14. dag får du leveret dit unikke ironman træningsprogram på online platformen TrainingPeaks, som rent indholdmæssigt hænger sammen med, hvad du kan og hvad du skal. Det er samtidig tilpasset din hverdag og muligheder 100%.

Undervejs laves der forskellige tests, som fastlægger din form og fremgang, som så igen bliver brugt i udarbejdelsen af din træning.

Indholdet af træningen udarbejdes i et let forståeligt sprog, med forklaringer, videoer og meget andet, så du altid ved, hvad du skal lave, og hvordan.

Jeg har arbejdet med TrainAndSimples metoder i snart 4 år og PT kvallet til Kona 2 gange. Det virker og mine mange spørgsmål bliver besvaret med lærerige svar.

Mikkel Olsen / Hawaii deltager og hurtigste ironman på 8.45

Mit liv som sømand involverer skæve træningstider og ofte med forskellige muligheder. Med TrainAndSimples metoder lykkedes det både at sætte en lynhurtig tid på ironmandistancen, men også at kvalle til Hawaii.

Lasse Laier / Hawaii deltager og hurtigste ironman på 9.16

Jeg tog kontakt til TrainAndSimple for at få min træning sat i et system der passede mit liv. Samtidig ville jeg også i form, og det skal jeg lige love for at jeg kom. Jeg tager en tur mere og glæder mig til det videre forløb.

Chris Ladegaard / Halv og hel ironman

Er du klar til at tage dig selv og din træning til nye højder? Start dit triatlon træningsprogram nu…

Trainingpeaks konto

I forbindelse med din opstart hos TrainAndSimple bliver der oprettet en trainingpeaks konto til dig.

Det er en online platform, hvor alt din træning står nedskrevet, og hvor du enten manuelt eller automatisk med din Garmin, Suunto, eller anden device, kan uploade din træning, så den kan gennemses.

Der medfølger også en app, hvor alt kan foregår på samme måde som online versionen.

Fri sparring og masser af gode råd

Der sættes ikke deciderede begrænsninger på den kontakt du kan have til din træner fra TrainAndSimple. Det væsentlige er, at du føler dig tilfreds med både træning og coaching.

Dit triatlon træningsprogram gennemgås hvis du har behøv for det og gerne flere gange. Det samme gør sig gældende hvis du er på et af vores ironman træningsprogrammer.

Som en del af dit “medlemsskab” bliver du også indsluset i en facebookgruppe, hvor alle andre TrainAndsimple atleter der er på triatlontræning, også er med.

Her er der fri sparring og kontakt imellem alle.

Uddannelser

Uddannet ved:

Dansk Triatlon Forbund

Uddannet ved:

International Triathlon Coach Association

Uddannet ved:

VaneCoach v. Morten Elsøe

Alt dette får du

TrainAndSimple mantraet er, at du ikke skal tilpasse dit liv til din træning, men at din træning skal tilpasses dit liv. Det efterleves 100% og har på mange områder været den primære nøgle til succes.

Start nu.