triatlon træningsforløb frem mod dine mål

Hvis du leder efter et struktureret program frem mod dine mål, men ikke har behov for den store feedback eller decideret coaching på din træning, så er den her pakkeløsning fra TrainAndSimple noget for dig. 

Du får leveret et træningsprogram hver 14 dag i TraininPeaks, som matcher de timer du har til rådighed til træning om ugen. 

Programmet er udarbejdet så det progresserer hen imod de sæsonmål du måtte have – det eneste du skal gøre, er at rykke rundt i træningerne i TrainingPeaks, så det passer ind i dit liv. 

Træningen er uden feedback, men du vil som en del af pakken blive medlem af en gruppe på facebook, hvor alle andre atleter fra TrainAndSimple er med. 

Her kan der frit stilles spørgsmål og kommunikeres internt med alle de andre atleter. 

Jeg har arbejdet med TrainAndSimples metoder i snart 4 år og PT kvallet til Kona 2 gange. Det virker og mine mange spørgsmål bliver besvaret med lærerige svar.

Mikkel Olsen / Hawaii deltager og hurtigste ironman på 8.45

Mit liv som sømand involverer skæve træningstider og ofte med forskellige muligheder. Med TrainAndSimples metoder lykkedes det både at sætte en lynhurtig tid på ironmandistancen, men også at kvalle til Hawaii.

Lasse Laier / Hawaii deltager og hurtigste ironman på 9.16

Jeg tog kontakt til TrainAndSimple for at få min træning sat i et system der passede mit liv. Samtidig ville jeg også i form, og det skal jeg lige love for at jeg kom. Jeg tager en tur mere og glæder mig til det videre forløb.

Chris Ladegaard / Halv og hel ironman

Skal vi sætte igang med den strukturede træning?

Trainingpeaks konto

Når du starter hos TrainAndSimple bliver der lavet en TrainingPeaks konto til dig. 

Det er en platform der kan tilgås online, hvor alt din træning står nedskrevet, og hvor du enten manuelt eller automatisk med din Suunto, Garmin, eller anden enhed, kan uploade dine træninger når de er færdige. Alle 

Der medfølger også en app, hvor alt kan foregår på samme måde som online versionen.

Interager med de andre deltagere

På denne pakkeløsning har du ikke direkte kontakt med din træner. Der holdes øje med dig, men sparring og coaching er ikke en del af pakken. 

Men som en del af løsningen bliver du indsluset i en facebookgruppe, hvor alle andre TrainAndsimple atleter der er på triatlontræning, også er med.

Her er der fri sparring og kontakt imellem alle, ligesom der også er en træner tilstede i gruppen, der kan rådgive og vejlede. 

Uddannelser

Uddannet ved:

Dansk Triatlon Forbund

Uddannet ved:

International Triathlon Coach Association

Uddannet ved:

VaneCoach v. Morten Elsøe

Det er simpelt og det virker

Mange har været igennem både de halve og hele ironman distancer på denne pakke. Og flere af dem er startet her, og har senere opgraderet til en mere personlig coaching.

Skal du starte et sted er det her et fornuftigt et af slagsen. 

Start nu.