Hvis du ikke prøver, så sker det ikke …

En gang imellem sker det, at jeg tager en chance. Det er helt bevidst og det er blevet en del af mig, at jeg engang imellem er nødt til at prøve noget af.

Selvfølgelig er det med tanke på konsekvenser, men i højere grad med tanke på, at udvikle mig.

En klog person, som jeg ikke lige kan huske hvad hedder, har engang sagt: “Hvad der ikke er i udvikling, er under afvikling”. Og det er et ordsprog jeg virkelig har taget til mig.

Jeg elsker en udfordring, da jeg ved det er med til at udvikle mig. Jeg hader at kede mig, og hvis ting bliver trivielle eller for nemme, så løber jeg meget hurtigt skrigende væk. Så føler jeg mig under afvikling.

Derfor elsker jeg at være coach.

Alle klienter er forskellige, og giver mig derfor udfordringer på hver deres måde.

Derfor elsker jeg at træne, fordi jeg med sikkerhed ved, at hvis jeg presser lidt mere på, så vil jeg lære noget nyt og fedt omkring mig selv og min krop.

Hvis mit arbejde til dagligt ikke udfordrer mig, så er det på tide at gøre noget andet. Hvis det træning jeg laver bliver for let og jeg ikke udvikler mig eller bliver stærkere, så er det på tide at komme nogle flere kilo på, eller lidt flere km.

Pointen med det her indlæg er simpelt. Hvis ikke du gør “noget” så sker der ikke noget. Alt hvad du gerne vil gøre, lave, få, hente, bringe, sige, synge, løbe hen til eller lignende – kræver at du vælger at gøre noget aktivt. Vælger du at komme med undskyldninger for, hvorfor du ikke kan “noget” så vælger du aktivt at komme med en undskyldning for dig selv.

Tag et aktivt valg om, IKKE at komme med undskyldninger mere, og i det mindste bare prøv at gør noget.

Og med de ord vil jeg præsentere dig for Lew Hollander… Verdens ældste ironman finisher. Han var 84 år da det her blev optaget, og havde lavet ironman i 20 år.

Det vil sige han startede med tri, da han var 64 år gammel…

“The time for action is now. It’s never too late to do something.”

 

Antoine de Saint-Exupery

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *